Dit is een Startup
Schrijver aanvragen
Schrijver leest voor
Zo kunt u leerlingen, werknemers, leden, klanten of wie u ook maar enthousiast wilt maken voor literatuur en lezen snel kennis laten maken met diverse schrijvers en hun boeken.
Schrijver leest voor
Zo kunt u leerlingen, werknemers, leden, klanten of wie u ook maar enthousiast wilt maken voor literatuur en lezen snel kennis laten maken met diverse schrijvers en hun boeken. Boek hier een gevarieerd voorleesaanbod van schrijvers van volwassenliteratuur.

Aanbod voorleesvideo’s in sets
In sets van 10 video’s (15 min) met voorlezende schrijvers is aansprekend voorleesaanbod beschikbaar voor een periode van twee maanden (€150 per set). Bij 3 sets geldt € 50 korting. Er zijn 30 filmpjes beschikbaar. Bij voldoende vraag verzorgt De Schrijverscentrale nieuw voorleesaanbod.

Op de afgesproken datum ontvangt u de links naar de video’s, die u op uw website kunt plaatsen en/of op klein of groot scherm kunt vertonen in uw les, programma of evenement. De video’s zijn neutraal (zonder logo). Ze staan unlisted op het YouTubekanaal van De Schrijverscentrale.
Set 1
Franca Treur
Natascha van Weezel
Lieve Joris
Splinter Chabot
Hanna Bervoets
Jan Brokken
Joost de Vries
Alex Boogers
Doortje Smithuijsen
Mensje van Keulen
Set 2
Kees van Beijnum
Antoinette Beumer
Maarten Spanjer
Eva Vriend
Pete Wu
Abdelkader Benali
Jente Posthuma
Rosita Steenbeek
Tessa Leuwsha
Auke Hulst
Set 3
Ronald Giphart
Suzanna Jansen
Nhung Dam
Aukelien Weverling
Martijn Simons
Alfred Birney
Karin Sitalsing
Mano Bouzamour
Marijke Schermer
Ewoud Kieft
Normaal kom ik bij leerlingen uit het hele land in de klas, maar nu komen ze eens bij mij op bezoek!
— Martine Letterie
Goed om te weten
De vormgeving van de voorleesvideo’s is neutraal (zonder logo van de Schrijverscentrale) dus bij plaatsing van de links op de website van de organisatie kan de eigen vormgeving worden aangehouden. (zie voor een voorbeeld de website van Bibliotheek Amstelland). Foto’s van de auteurs vindt u op de auteursprofielen van De Schrijverscentrale en kunt u gebruiken.
Enthousiast? Ook een schrijver op jouw scherm uitnodigen?
Schrijver aanvragen