Dit is een Startup
Schrijver aanvragen
Schrijver leest voor
Neem een abonnement op dagelijks wisselend voorleesaanbod door schrijvers voor volwassen lezers! Zo kunnen schrijvers lezers blijven inspireren, verrassen of kennis laten maken met hun (nieuwe) boek.
Schrijver leest voor
Neem een abonnement op dagelijks wisselend voorleesaanbod door schrijvers voor volwassen lezers! Op deze manier kunnen schrijvers de lezers blijven inspireren, verrassen of kennis laten maken met hun (nieuwe) boek. Vanaf 18 mei start de eerste reeks voorleesvideo’s met schrijvers. Aanmelden voor een abonnement kan hier.

Aanbodvoorleesvideo’s
Wekelijks worden vijf video’s (15 min) met voorlezende schrijvers exclusief beschikbaar gesteld aan abonnees, die de links op hun website plaatsen. Elke werkdag activeert de Schrijverscentrale één link naar de video van de auteur van de dag. Zo kunt u iedere dag een voorleessessie van een andere schrijver aanbieden via de website. De video’s blijven de hele week staan; maandagochtend 10:00 worden de video’s van de afgelopen week verwijderd. Heeft u een nieuw weekabonnement, dan ontvangt u van ons weer een nieuwe week met video’s.
Week
22
June
22
Jun
Alfred Birney
23
Jun
Martijn Simons
24
Jun
Aukelien Weverling
25
Jun
Nhung Dam
26
Jun
Ronald Giphart
Week
29
June
29
Jun
Mensje van Keulen
30
Jun
Doortje Smithuijsen
1
Jul
Alex Boogers
2
Jul
Rosita Steenbeek
3
Jul
Jan Brokken
Normaal kom ik bij leerlingen uit het hele land in de klas, maar nu komen ze eens bij mij op bezoek!
— Martine Letterie
Goed om te weten
De videolinks werken niet gelijk bij ontvangst. De video’s staan op het YouTubekanaal van de Schrijverscentrale en elke werkdag komt er één online beschikbaar vanaf 10.00 u. Het is exclusieve content voor abonnees.

De vormgeving van de voorleesvideo’s is neutraal (zonder logo van de Schrijverscentrale) dus bij plaatsing van de links op de website van de organisatie kan de eigen vormgeving worden aangehouden. (zie voor een voorbeeld de website van Bibliotheek Amstelland). Foto’s van de auteurs vindt u op de auteursprofielen van De Schrijverscentrale en kunt u gebruiken.
Kosten
Weekabonnement bestaande uit vijf voorleessessies: €100 ex. BTW
Driewekelijks abonnement bestaande uit vijftien voorleessessies €250 ex. BTW

*Als de hoofdvestiging een abonnement afneemt is dit geldig voor alle filialen.
Enthousiast? Ook een schrijver op jouw scherm uitnodigen?
Schrijver aanvragen