Dit is een Startup
Schrijver aanvragen
Live op je scherm
Nodig een schrijver uit voor een live gesprek via een online vergadertool.
Een live online schrijversbezoek
Nodig een schrijver uit voor een live gesprek via een online vergadertool. Ontmoetingen tussen schrijvers en lezers brengen boeken tot  leven en geven lezers de kans al hun vragen te stellen. Als een ontmoeting met een schrijver in het echt niet mogelijk is, is een live en interactief digitaal bezoek een goed alternatief.  

Via het scherm komt de schrijver dichtbij zijn lezers, zodat het net een echt persoonlijk bezoek is. Schrijvers en illustratoren kunnen zelfs een speciaal inkijkje in hun levens geven: vanuit werkkamers en ateliers! Tijdens een interactief bezoek is er ruimte voor dringende vragen: hoe bedenkt de schrijvers die mooie verhalen nu eigenlijk?

Samen met de schrijver kan een verhaal of gedicht bedacht worden, of fijn voorgelezen worden. Of een illustrator geeft tekenles? In overleg is er van alles mogelijk! Neemt u van tevoren contact op met de schrijver om af te stemmen wat de insteek is van het bezoek. Een goede voorbereiding - ook van de leerlingen -  is van groot belang voor een geslaagd online bezoek. Tips vindt u hier

Praktische/technische informatie over een live online bezoek vindt u hier.
Enthousiast? Ook een schrijver op jouw scherm uitnodigen?
Schrijver aanvragen